perjantai 30. maaliskuuta 2012

Keittiö ynnä muut kiintokalusteet

Kalustetoimittajaksi valitsimme neljän kisaajan joukosta Domus-keittiöt. Hinnoissa ei ollut suurta eroa, joten kilpailun ratkaisi laatu, tuotevalikoima ja palvelu. Laadustahan ei kyllä voi varmasti sanoa ennen  käyttökokemusta, mutta esimerkiksi hylly- ja runkolevyjen reunanauhat ja viimeistely olivat meidän mielestämme paremmat kuin muilla. 




Keittiö on Aika-mallistoa, sävynä Pellava. Yläkaapistot tulevat olemaan matalammat kuin kuvassa ja ylälistat paljon pienemmät (samanlaiset kuin alhaalla sokkelin ja kaapin välissä). Tässä Aika-mallistossa kaappien väleissä on tuollaiset pystylistat, jotka antavat vaikutelman ikään kuin puusepän tekemästä vanhan ajan keittiöstä. Mitään vanhan ajan tunnelmaa emme kyllä erityisesti hakeneet, mutta tykkäämme, että tällaiset peiliovet ovat aika ajattomat. Työtaso on komposiittia, nimeltään Blanco Maple:




Kodinkoneiksi tulee AEG:tä, made in sweden, no frost, induktio ja niin edelleen. Ei kuitenkaan kaikilla herkuilla, koska keittohommat ei ihan niin paljon kiinnosta ;)


Muihin huoneisiin tulevat kaapistot ovat Domuksen uutuussävyisiä Lumimänty- ja Savutammi-huonekalulevyovia (kosteissa tiloissa samat laminaattiovina). 




Nämähän ovat ns. melamiiniovia, joista en ole yhtään tykännyt aikaisemmin, mutta kiitos Domuksen astetta parempien reunanauhojen ne näyttävät aivan hyviltä. Ensiksi ajattelemani valkoiseksi maalatut MDF-ovet olisivat kyllä olleet aika aneemisia. Tällä hetkellä harkitsisin vakavasti näitä myös keittiöön, ainakin nuo laminaattiovet kestäisivät meidän tuholaistaaperoita takuulla paremmin kuin maalatut. Potkuauto ja taaperokärry saavat todellakin porttikiellon sisätiloihin muuton yhteydessä!

1 kommentti:

  1. Hei! Minkähintaiset nuo Domuksen kalusteet olivat? Itselläkin harkinnassa tuo Aika :)

    VastaaPoista